Diari La Veu del País Valencià
L’alcaldable socialista de Torrevella renuncia per motius de salut

El candidat a l’alcaldia de Torrevella (Baix Segura) del PSPV, Joaquín Martínez Campillo, ha renunciat a aquesta responsabilitat per motius de salut, segons ha informat la direcció del partit en un comunicat.

La formació socialista ha demanat «respecte a la intimitat, en aquests moments delicats en els que nencessita tranquil·litat i repòs», en referència a l’excandidat.

Els socialistes diuen buscar «la millor alternativa» per a l’alcaldia de Torrevella, municipi que no compta amb cap alcalde del partit des dels anys huitanta.

La designació de Joaquín Martínez Campillo va ser l’última feta pels socialistes arreu de l’Estat per a les eleccions municipals. Les primàries van ser ajornades de manera excepcional en la ciutat més poblada del Baix Segura, on el portaveu Andrés Navarro aspirava a repetir com a cap de llista.

L’agrupació socialista local, dividida, no va ser capaç d’imposar el portaveu davant la negativa de la direcció del PSPV, exercida pel president Ximo Puig, qui va triar Martínez Campillo com a candidat. L’executiva provincial d’Alacant, liderada per Alejandro Soler, havia donat suport a Andrés Navarro.

Caldrà veure ara quin candidat designen els socialistes a Torrevella, que troben a faltar un cap de llista capaç d’aspirar a l’alcaldia.

Comparteix

Icona de pantalla completa