Diari La Veu del País Valencià
La direcció del PSPV tria candidat a Torrevella en contra de l’executiva provincial

Es resol la disputa entre els dirigents del PSPV i els mandataris del partit a l’executiva provincial d’Alacant. Tot i que aquests últims apostaven perquè el secretari general del partit a Torrevella (Baix Segura), Andrés Navarro, repetira com a alcaldable, finalment la direcció del partit, exercida pel president Ximo Puig, ha optat per designar Joaquín Martínez Campillo.

D’aquesta manera, Alejandro Soler perd una batalla en aquesta cursa preelectoral i l’última ciutat en què els socialistes no havien triat candidat ja disposa d’un cap de cartell. Aquest geòleg, amb extensa carrera acadèmica, ha treballat en el Ministeri d’Indústria i és mestre de l’Escola d’Organització Industrial.

El mencionat Andrés Navarro, que comptava amb el suport d’Alejandro Soler, va intentar ser candidat des del primer moment, però la direcció del PSPV va ajornar les primàries i li va convidar a apartar-se, atès que el consideren responsable de la divisió interna del partit a Torrevella –tres membres de l’executiva van dimitir per discrepàncies amb Navarro al setembre. Amb més de 80.000 habitants, Torrevella és una peça clau per a la força dels socialistes al sud durant les pròximes eleccions, tot i que no n’ostenten l’alcaldia des del 1988.

Comparteix

Icona de pantalla completa