Diari La Veu del País Valencià
L’enfrontament entre Ximo Puig i Alejandro Soler reviu a Torrevella

Nou enfrontament entre el poder orgànic del PSPV. El dirigent del partit, el president Ximo Puig, i el secretari provincial a Alacant, l’il·licità Alejandro Soler, no s’han posat d’acord a l’hora de triar candidat a Torrevella, la ciutat més poblada del Baix Segura, que suma 80.000 habitants i on el PP té opcions de revalidar la seua majoria absoluta.

Les discrepàncies s’han escenificat en un acte a la ciutat en què Alejandro Soler i Joaquín Hernández, alcalde de Dolores i dirigent del partit al Baix Segura, van acudir per a explicitar el suport a Andrés Navarro, secretari local del PSPV i portaveu municipal, que aspira a ser alcaldable a Torrevella. En canvi, des de la direcció del PSPV a València no veuen amb bons ulls aquesta opció. Tant és així que Torrevella és l’única localitat en què el PSPV no ha decidit encara el seu candidat de cara als comicis municipals, tot i que el termini de primàries ja ha finalitzat.

Segons expliquen fonts pròximes a la direcció provincial del partit, des de la seu central del PSPV no han proposat ni tan sols un candidat alternatiu, i responsabilitzen també d’aquesta situació a la seu central del PSOE, que segons diuen «no ha intercedit en cap moment».

Navarro, que compta amb el suport del partit a nivell provincial, va ser el protagonista d’un acte d’homenatge a Joaquín García, alcalde socialista –l’últim que va tindre aquest partit– de Torrevella entre 1984 i 1988. Soler no va perdre l’oportunitat per a donar-li suport presencial.

Comparteix

Icona de pantalla completa