Diari La Veu del País Valencià
La víctima de l’exmarit d’Oltra assegura que va ser utilitzada perquè declarara a canvi de treball i vivenda

Teresa, la jove que va ser abusada per l’exmarit de l’exvicepresidenta Mónica Oltra, acusacions que van desembocar en una condemna de presó i, posteriorment, en la imputació i dimissió d’Oltra, suggereix ara que Cristina Seguí i José Luis Roberto la van utilitzar. Després d’uns dies en què el seu entorn familiar ha assegurat que la propagandista ultradretana Cristina Seguí la va utilitzar amb l’única finalitat d’acabar amb la carrera política d’Oltra, i de dir també que Seguí va prometre treball i vivenda a la víctima a canvi de la seua participació en el procés judicial, ara ha sigut la mateixa Teresa que hi ha defensat aquest argumentari.

Ho ha fet en unes declaracions concedides al diari Levante-EMV, publicades aquest mateix diumenge i difoses per xarxes socials per Paloma, la cosina de Teresa, qui aquests dies ja ha anat deixant anar, a través de Twitter i Tik Tok, que la víctima de l’exmarit d’Oltra va ser utilitzada amb finalitats personals per Seguí.

Concretament, Paloma ha fet un tweet enllaçant la notícia referida i assegurant que en aquesta peça es troba «el final de la veritat». Una publicació, la seua per Twitter, que ha sigut molt comentada i que ha comptat amb la interacció constant de la mateixa Teresa.

Fins i tot, Paloma ha dit textualment que Cristina Seguí «va fer declarar a Teresa i també a mi que això era cosa de Mónica Oltra perquè els assistents socials s’espantaren i feren un pas enrere i no li llevaren els xiquets» a Teresa, «quan ella sabia que el xiquet necessitava ajuda». El cert és que Teresa, mare de dos fills encara nadons, es troba en una situació de vulnerabilitat extrema i, segons el relat del seu entorn, aquest context delicat podia i pot jugar en contra d’ella pel fet que els serveis socials poden quedar-se amb la custòdia dels xiquets, un fet que també hauria sigut aprofitat per Seguí.

La situació ha derivat en una disputa dialèctica entre Paloma i Seguí, que s’ha defensat de les acusacions

Paloma també ha carregat contra José Luis Roberto, advocat que ha portat a terme l’acusació i dirigent del partit feixista España 2000, a qui ha acusat d’intentar «netejar la seua imatge de corrupte i racista» conduint aquest cas, i qui també, diu, va amenaçar Teresa.

Caldrà veure si aquest gir acaba tenint conseqüències judicials en un cas que va acabar amb l’exmarit d’Oltra a la presó i amb la vicepresidenta valenciana imputada per la causa i, seguidament, dimitint del seu càrrec.

Comparteix

Icona de pantalla completa