Diari La Veu del País Valencià
L’aeroport de Castelló i Air Nostrum bategen amb el nom de «Castellón» un dels avions de la ruta de Sevilla

L’aeroport de Castelló i la companyia Air Nostrum han batejat amb el nom de «Castellón» un dels avions de l’aerolínia, dins del paquet d’accions promocionals de la ruta de Sevilla. Tanmateix, el 2019 el Consell va aprovar la denominació de la ciutat en la forma exclusiva en valencià: Castelló de la Plana. Una decisió que va recórrer el PP i que el TSJ va desestimar el mes passat.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín -acompanyada pel director comercial d’Air Nostrum, Juan Corral, i el director de Relacions Institucionals, Antonio de Nó- ha visitat l’hangar de la companyia on s’ha estampat el nom al buc d’un dels avions.

Marín ha manifestat que aquesta acció reforçarà la promoció de la ruta de Sevilla, «a més de posicionar la destinació Castelló en tots aquells aeroports on opere l’aeronau».

La directora general de l’aeroport ha recordat que la ruta a Sevilla va arrancar el passat 2 de maig, amb dues freqüències setmanals. La connexió estarà operativa fins al 27 de juliol, pararà durant el mes d’agost i es reprendrà del 5 de setembre al 19 d’octubre.

Comparteix

Icona de pantalla completa