Diari La Veu del País Valencià
Zoo llança «Grauera», un nou tema que evoca el trànsit cap a la vida adulta

La banda valenciana Zoo estrena Grauera, una cançó enregistrada en directe al port de Gandia i que evoca el trànsit cap a la vida adulta. Un any després del llançament del seu últim àlbum, Llepolies, el grup proposa als seus seguidors nova música i videoclip que veuen la llum a sis mesos de l’«esperat final de gira» al Wizink Center de Madrid i al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Grauera és el títol d’aquest single gravat en directe al port de la capital de la Safor que compta amb la col·laboració de Sandra Monfort i Lia Kali als cors, Clapas a la bateria i David Martínez a la trompeta. El videoclip va ser rodat el passat mes d’abril per El HombreViento a l’interior d’un dels rafals de les insta·lacions portuàries del Grau.

«És un cant a l’amor, a la rutina, i al trànsit a això que anomenem la vida adulta, dibuixant un retrat costumista i romàntic de la vida en un poble portuari», expliquen els responsables de la producció.

Amb aquest tema, Zoo torna als ritmes lents més rappers, acostant-se al soul, sense abandonar els beats electrònics propis del seu estil musical. A més, per a aquesta ocasió, ha sumat nous elements instrumentals que donen a la cançó una sonoritat única i poc usual en la banda gandienca.

Comparteix

Icona de pantalla completa