Diari La Veu del País Valencià
Es creen els Premis Sonor del podcast en català

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Tot just quan el podcast emergeix com un dels formats comunicatius de referència, el magazín La Mira, amb la implicació de Catalunya Ràdio, ha creat la primera edició dels Premis Sonor amb la intenció de visibilitzar projectes de qualitat, innovadors i originals en català arreu del domini lingüístic. Amb la intenció de premiar el talent i la creativitat, es crea la primera edició per reconéixer els millor podcast del 2021.

El període de presentació finalitza aquest 31 de març i les bases es poden consultar en aquest web.

Des del magazín La Mira expliquen que amb aquest guardó «es vol posar en valor els podcast que es fan en llengua catalana i premiar aquells treballs que amb talent i creativitat fan de casa nostra un referent comunicatiu. És molt important donar l’espai i la visibilitat que mereixen els projectes sonors de qualitat que tenim per fer-los encara més competitius».

Una vegada acabat el període d’inscripcions i feta la deliberació del jurat, format per reconeguts professionals del món de la comunicació, els guardonats es donaran a conéixer en una gala.

Comparteix

Icona de pantalla completa