Diari La Veu del País Valencià
Deparkineo, CCCC Podcast i #ElMur, pòdcasts nominats als II Premis Sonor

El passat 25 d’abril es feien públics els finalistes de la segona edició dels Premis Sonor, uns guardons organitzats per LA MIRA amb la col·laboració de Catalunya Ràdio que pretenen reconèixer els millors podcasts del territori catalanoparlant.

Aquest any tenim representació valenciana entre les finalistes. Les xiques de Deparkineo han estat nominades a Millor pòdcast conversacional; l’equip de CCCC Podcast, a Millor pòdcast d’innovació i Millor realització i disseny sonor, i #ElMur, a Millor pòdcast de narrativa no-ficció.

Deparkineo és un podcast enregistrat a Ràdio Godella presentat per tres joves periodistes: Marta Meneu, Maria Devesa i Carmen Alonso. En aquest, mantenen una conversa entretinguda amb el convidat o convidada del mes en què parlen de diversos temes d’interés.

CCCC Podcast és un programa del Centre del Carme dut a terme per Amàlia Garrigós i Edu Comelles. En els seus capítols tracten molts temes relacionats amb l’espai que els envolta, el Centre del Carme.

#ElMur és un programa emés per la ràdio d’À Punt, dirigit per Carlos Olano, que pretén recuperar la memòria democràtica per contar les històries de tants llocs i noms oblidats.

La resta de finalistes han estat anunciades al web dels Premis Sonor, i coneixerem a les guanyadores el pròxim 15 de maig a l’Spotify Camp Nou.

Pots trobar aquests i molts altres podcasts en valencià al web de Poblet.info.

Comparteix

Icona de pantalla completa