«Davant la crisi, decidim alternatives», amb Zahia Guidom i Antoni Infante | Per Un Debat de País

Decidim, la Plataforma pel dret a decidir del País Valencià, va crear fa poc més de dos anys dos equips de treball de ràdio i televisió que sota el nom genèric d'Un Debat de País, realitzen els divendres i en setmanes alternes, un programa de ràdio a Ràdio Klara i un altre de televisió a la Ràdio i televisió del poble RTVP. 

En aquests programes, persones expertes i representatives de cada temàtica parlen i debaten sobre els més diversos temes d'actualitat amb l’objectiu d’aprofundir-hi més del que, dissortadament, sol ser l'habitual en la majoria dels mitjans de comunicació. La introducció, així com les preguntes a les persones entrevistades, procuren fer-se sempre des de la lògica de l'apoderament social i del dret a decidir.

En aquesta línia, el 2 i el 9 de setembre, van començar la nova temporada a la ràdio i TV. En el primer programa radiofònic, que podeu escoltar ací, es planteja la possibilitat un nou Txernòbil, i hi ha un cara a cara entre el món taurí i l'animalista.

D’altra banda, en el programa de TV que vos oferim, Antoni Infante conversa amb la presidenta de Decidim, Zahia Guidoum (sociòloga i politòloga), sobre el que representa en l'àmbit polític la mort de la reina d'Anglaterra, les repercussions geopolítiques i econòmiques del conflicte d'Ucraïna, l'etapa final del Botànic II, i les línies d'intervenció de Decidim en els pròxims mesos.