Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa’t ací

El somriure de Compromís se’n va. Fran Ferri se’n va. Se’n torna al seu lloc de treball per a desenvolupar la seua carrera professional al marge de la política. I mireu, a mi em sap molt greu per l’estima personal i política que li tinc, són molts anys ja treballant braç a braç, però em sembla molt honrat i molt coherent. Quan va entrar de diputat fa vora 10 anys, Fran va afirmar que venia a la política de manera temporal. De fet, al principi, compaginava el treball a l’empresa i la seua tasca com a diputat. Què és Compromís si no és això? Gent normal transformant el País Valencià.

Però Fran no només és somriure. Els hòmens, les dones i les persones no binàries de Més – Compromís i de Compromís trobarem a faltar Fran Ferri per la seua visibilitat LGTBI, per la conquesta de drets per a persones LGTBI i les dones, per la seua valentia davant els poderosos, que volen augmentar la seua riquesa a costa de la gent que menys té, i perquè era, bé encara és i ho serà fins a gener, la veu de cadascú de nosaltres a les Corts Valencianes

Són moltes les anècdotes i els moments viscuts. Molts els bons moments i els somriures i alguns, molts menys, d’enuig. Són moltes les conquestes, com deia abans, que amb Fran Ferri hem aconseguit a les Corts Valencianes: la llei trans, la llei LGTBI+, la llei de paritat, la reforma fiscal… Són moltes les hores de vídeo, moltes les fotos, molts els quilòmetres… I davant totes estes conquestes, Fran, estigues tranquil que totes les que ens quedem a les Corts Valencianes ens plantarem perquè ningú ens faça retrocedir en drets, i amb tu a les places i els carrers demanarem que s’amplien encara més les polítiques que rescaten persones i que les fiquen al centre de la política.

Gràcies per la generositat, gràcies pel que m’enduc, gràcies per la confiança. Seguirem compartint espais, seguirem aprenent la teua curiositat infinita, seguirem transformant de la mà este País Valencià onejant la bandera de la diversitat. Ens veiem als carrers!

Comparteix

Icona de pantalla completa