Diari La Veu del País Valencià
Altres dos regidors de Cs a Sant Vicent deixen l’acta i abandonaran el partit després de la marxa del portaveu

Els regidors de Ciutadans (Cs) a Sant Vicent del Raspeig (l’Alacantí) Mariela Torregrosa i Ricardo Bernabeu han confirmat la seua renúncia a l’acta aquest divendres, així com la seua marxa del partit després de la marxa anunciada fa dues setmanes de l’exportaveu i líder de la formació taronja al municipi, Pachi Pascual.

En un comunicat, tots dos han assenyalat que es tracta d’una decisió «consensuada» amb els seus companys del grup municipal, als quals van comunicar «fa dues setmanes» aquesta decisió després de la renúncia del portaveu, i també per «coherència», ja que es van sumar al projecte de Cs de la mà de Pascual, qui va renunciar a l’acta i va abandonar el partit per «constants desacords amb decisions preses per la direcció».

Els dos exregidors han detallat, a més, que al grup municipal es va acordar que la renúncia a l’acta es posposaria fins el moment en què acabara la celebració del ple ordinari del setembre, amb l’objectiu que el grup estiguera representat «almenys per quatre regidors» en aquesta sessió i «per a donar un marge de temps suficient» per a contactar amb els membres de la candidatura que ocuparan els llocs vacants.

«Tot i discrepar d’algunes decisions que ha pres el partit a nivell estatal i valencià, el grup municipal de Ciutadans a Sant Vicent ha treballat sempre unit i en sintonia, ha realitzat una oposició ferma a l’equip de Govern al mateix temps que constructiva, defensant per damunt de tot els interessos dels santvicenters», han indicat tots dos.

Posteriorment, en xarxes socials, Bernabeu ha publicat aquest missatge: «La gent que em coneix sap el que significa i ha significat per a mi treballar pel meu poble. Us puc prometre que sempre he intentat treballar per a millorar Sant Vicent, amb decisions encertades i altres que no ho han estat tant, però totes per a intentar donar resposta a les necessitats de tots els santvicenters».

Amb aquesta situació, ja són tres edils –un d’ells el portaveu– els que han abandonat la formació en només dues setmanes. Igual que Pascual, tots dos afirmen que no han rebut «cap» telefonada d’altres formacions polítiques per a les eleccions municipals de maig de 2023, tot i que bona part dels membres de Cs que han abandonat la formació arreu del País Valencià han suggerit el seu desig d’ingressar en el PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa