Diari La Veu del País Valencià
Compromís regala un miler de senyeres als veïns de València per penjar-les als balcons el 9 d’Octubre

Compromís per València posarà en marxa, per tercer any consecutiu, la campanya #SenyeraAlBalcó, amb la qual regalarà més d’un miler de senyeres als ciutadans del cap i casal que les sol·liciten a través d’un formulari que s’activarà aquest dilluns i que estarà disponible a les xarxes socials de la coalició.

Les senyeres podran ser sol·licitades fins que s’esgoten les existències, i els sol·licitants les rebran a casa amb una carta de l’alcalde de València i portaveu de la formació, Joan Ribó, segons ha informat en un comunicat.

«En Compromís som molt de defensar els interessos dels valencians i també som molt de defensar la nostra identitat i els nostres drets com a poble», subratlla Ribó, qui ha destacat que «un any més s’ha volgut animar als veïns de València a celebrar el dia gran també des dels balcons, com una manera de reivindicar valors democràtics i el respecte que representen aquests símbols».

En aquest sentit, el portaveu de Compromís ha indicat que, «al mateix temps que reivindiquem aquests valors, també demanem un tracte just a nivell de finançament o en les infraestructures, com ara el soterrament de vies pendents, un servei de Rodalia digne o el pressupost necessari per als nostres recintes culturals que sí que reben altres ciutats».

«Amb aquesta campanya, volem reforçar l’autoestima de la ciutadania valenciana, una autoestima que també hem protegit amb una gestió honrada a la nostra ciutat, una València orgullosa de ser terra d’acollida, que defensa valors com la diversitat, la sostenibilitat i els consensos», ha expressat.

Finalment, l’alcalde ha afegit que «València ostenta la capitalitat mundial del disseny amb el cap ben alt per a convertir-se en Capital Europea d’Innovació i també per a ser la primera ciutat mediterrània Capital Verd Europea».

Comparteix

Icona de pantalla completa