Diari La Veu del País Valencià
Un nou ferit greu per l’enganxada d’una vaqueta a la pedania alacantina del Moralet

Dijous, un home de 44 anys va resultar ferit a la pedania alacantina del Moralet després de ser enganxat per una vaqueta en la festivitat taurina tradicional que se celebra cada estiu en aquest nucli poblacional.

Es tractava de la primera edició d’aquestes festes, que s’havien d’allargar durant una setmana. En canvi, els esdeveniments taurins, aturats dos anys per la pandèmia i represos ara, s’han suspès com a mínim fins que no es conega l’evolució de l’accidentat, que va ser traslladat a l’hospital per la Guàrdia Civil en aparent estat d’inconsciència, segons relata el diari Información. Tal com indica el mateix rotatiu, testimonis de l’incident defineixen l’enganxada com «brutal». El ferit va rebre un fort colp al tòrax.

Aquestes festes han vingut acompanyades de polèmica. Unides Podem en va demanar la suspensió al ple municipal de l’Ajuntament d’Alacant, cosa que també ha exigit Compromís al mateix consistori, governat per PP i Ciutadans. Alhora, l’esdeveniment taurí s’ha celebrat després que al País Valencià hi haja hagut set morts aquest estiu en festivitats d’aquest tipus, l’última el mateix dijous a la localitat de Beniarbeig (Marina Alta).

Comparteix

Icona de pantalla completa