El quart aniversari de l’arribada de l’Aquarius protagonitza la jornada de Humans Fest

El festival programa un documental i un col·loqui amb la directora del film i Moses Von Kallon, representant de l’associació Aquarius Supervivents

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, Humans Fest, organitzat per Fundació per la Justícia, ha programat aquest divendres, 17 de juny, a les 18.30 h, al Col·legi Major Rector Peset, una projecció i un col·loqui amb motiu del quart aniversari de l'arribada de l’Aquarius al port de la ciutat. 

En concret, es podrà veure Líbia: infern sense eixida, un documental sobre la situació de milers de persones recloses als centres de detenció en aquest país del nord d’Àfrica, on la fustigació és constant i la milícia exerceix un paper decisiu quant al tràfic de persones. De fet, hui dia milers de refugiats hi malviuen en condicions inhumanes.

La directora del film, Sara Creta, participarà en un col·loqui posterior al qual se sumarà Moses Von Kallon, representant de l’associació Aquarius Supervivents. Moderat per la delegada de Metges Sense Fronteres a València, Mila Font, en la trobada es reflexionarà sobre l'actualitat a la Mediterrània i els efectes de les polítiques migratòries europees.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.