Malparlat, el raper de la Plana Baixa, estrena «Sentimantral» [Vídeoclip]

El nou disc estarà disponible en totes les plataformes digitals de música a partir d’aquest divendres 3 de juny

La Claveguera Records presenta Sentimantral, el nou disc de Malparlat, el raper de la Plana Baixa, que estarà disponible en totes les plataformes digitals de música a partir d’aquest divendres 3 de juny.

Aquest segon disc és una porta d'entrada immillorable a la música d'Alfons Pérez Daràs, El Blüe, pioner del rap en valencià. Una obra en què està acompanyat per Aitana Ferrer, Elena Serrano, Nalia Palmero, Ximo Agut, Jorge Peri, José Gas o Marc Balaguer.

Quant al títol, la companyia ha explicat que, «el Mantra és una ferramenta espiritual per tal d'alliberar la ment del flux de pensaments que la confonen, com el Rap i el Sentiment, en canvi, és quelcom inherent a qualsevol text per tal que aquest puga transcendir en Poesia».

En l’àlbum trobem 17 cançons amb instrumentals produïts per alguns dels principals beatmakers del panorama estatal, com ara els sevillans Baghira, Hueco Prods i Xinkoa, el cordovés Gradozero, el canari Malakkor o els valencians MDMA Music i Bezeta. A més, compta amb els arranjaments musicals de Josvi Muñoz (Revólver), Pep Juste o Marta Margaix, i les col·laboracions vocals d'Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Mireia Vives, Pepa Cases, Rubén Felis, Sociología Animal o Nacidos de la Tierra, entre altres...

Sentimantral també es pot adquirir en format físic en un digipack de luxe amb disseny de Cesc Roca, i molts extres. A més, estarà acompanyat del poemari Malparlar, escrit per Alfons Pérez i amb il·lustracions exclusives de l'artista valler Pedro ADS.

Per fer la preguarda de Sentimantral, punxa ací.