Diari La Veu del País Valencià
Vilafamés recull 1.600 al·legacions i altres 1.600 signatures contra les macroplantes fotovoltaiques

L’Ajuntament de Vilafamés (la Plana Alta) ha recollit un total de 1.635 al·legacions individuals contra el macroprojecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al terme municipal que «arrasarà» amb camps i cultius d’enorme interés mediambiental, paisatgístic i econòmic per a la localitat, segons ha informat el consistori.

Així doncs, 1.653 persones han signat les al·legacions manifestades pel mateix consistori. En total, al voltant de 3.300 persones han emés la seua negativa «davant l’apropiació de territori que es pretén realitzar des de l’empresa Ener-Hi, una xifra molt elevada tenint en compte la demografia de la comarca».

Els interessos de Vilafamés estan sent defensats per l’associació La terra, casa nostra i tots els seus voluntaris, presents també en la manifestació que el dissabte 20 de maig va recórrer els carrers cèntrics de Castelló de la Plana.

El consistori agraeix el suport i la lluita que s’està exercint des de la plataforma, que ha aconseguit aglutinar centenars de veïns «per a fer front a l’especulació de les terres cultivades i en producció agrícola i ramadera de Vilafamés».

Comparteix

Icona de pantalla completa