Les Useres presenta quasi 3.000 al·legacions contra la macroplanta fotovoltaica

També han presentat 3.100 signatures i l’alcalde de la localitat ha expressat el «malestar» de la població

L’Ajuntament de les Useres (l’Alcalatén) ha presentat davant la Subdelegació del Govern espanyol a Castelló de la Plana 2.355 al·legacions contra la instal·lació de la macroplanta fotovoltaica al terme municipal de veïns i associacions afectats per aquest projecte, i a les quals s’han sumat d’altres presentades directament per particulars fins al punt d’arribar a les 3.000 al·legacions.

A més, l’Ajuntament ha presentat els informes tècnics en contra de la instal·lació de la macroplanta esmentada i contra el perjudici que pot causar tant en el medi ambient com en la qualitat de vida dels veïns. També s’han presentat més de 3.100 signatures de persones que rebutgen les iniciatives empresarials en aquest sentit.

L’alcalde de les Useres, Jaume Martínez (PP), ha assegurat que tant les al·legacions com les signatures presentades «són una excel·lent i significativa mostra del sentir dels veïns de la localitat, que diuen alt i fort que no volem cap projecte d’aquest tipus al nostre territori». Martínez ha agraït la col·laboració dels afectats en la presentació d’al·legacions i en la recollida de signatures.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.