Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca acollirà unes jornades d’homenatge als maquis

Les XVIII jornades Ofensiva Contra l’Oblit se celebraran els pròxims dies 16, 17 i 18 de juny a Vilafranca (els Ports) amb un seguit d’actes que serviran per a homenatjar els maquis.

Concretament, les jornades s’inauguraran divendres 16 de juny a la nit després d’un sopar, que anirà seguit de l’estrena teatral de l’obra Masovera 1948.

Tal com es pot llegir al programa que es pot consultar tot seguit, aquestes jornades comptaran amb una ruta guiada per l’especialista Raül González Devís, la presentació de la novel·la El guardià de les trufes, de Fèlix Edo, o amb la del llibre Florencio Pla «La Pastora»: la dignitat robada, a càrrec d’Elena Solanas, actes que tindran lloc dissabte.

Diumenge se celebrarà una taula redona sobre autonomia energètica i es visitaran exposicions relacionades amb els maquis. Segons els organitzadors, hi ha limitació de 60 places per a persones amb pensió completa a preu de 80 euros per a majors d’edat i de 60 per a menors. L’alberg La Parreta, a Vilafranca, acolliria els assistents.

L’esdeveniment l’organitza el Col·lectiu A les Trinxeres i hi col·labora El Punt, Espai de Lliure Aprenentatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa