Diari La Veu del País Valencià
Imputats dos regidors del PP d’Alacant per fraccionar contractes

Els regidors del PP a l’Ajuntament d’Alacant Manuel Jiménez i José Ramón González, que han liderat les regidories de Festes i Infraestructures respectivament durant l’última legislatura, han sigut imputats per fraccionament de contractes.

La magistrada que instrueix la causa ha citat a declarar els dos regidors per la pèrgola instal·lada a la pedania alacantina de L’Alcoraia, que va ser desenvolupada per l’empresa Rehabilitaciones Grupo Leuka S.L. a través d’un contracte menor. El propietari de la companyia és amic de Jiménez, amb qui comparteix el racó foguerer de Florida – Portatge, i també ha realitzat reformes a la seua vivenda. El regidor José Ramón González ha sigut imputat perquè, tot i que l’obra va ser encomanda per la regidoria de Jiménez sense que tinguera competències, va ser González qui va acabar sufragant el treball. També seran cridats a declarar l’empresari en qüestió i el tècnic municipal d’Infraestructures que s’encarrega de revisar les contractacions públiques.

La imputació es confirma tot just abans de les eleccions municipals. José Ramón González ja havia sigut exclòs per l’alcalde Luis Barcala de la llista local, però Manuel Jiménez aspirava a repetir com a regidor, tot i que va fer un pas al costat en el moment en què el diari Información va publicar aquestes contractacions que ara estan en disposició judicial després que el PSPV haja formulat la denúncia.

Els quatre imputats estan citats a declarar el pròxim 16 de juny. Tot i que l’alcalde Luis Barcala no està involucrat en la investigació, l’oposició d’Alacant li demana explicacions degut al fet que aquestes contractacions es van aplicar durant el seu període de mandat.

Comparteix

Icona de pantalla completa