Diari La Veu del País Valencià
El València CF expulsarà de Mestalla per a sempre els aficionats que van insultar Vinícius

El València CF ha anunciat que expulsarà per a sempre de Mestalla els aficionats que van dedicar insults racistes contra el jugador del Reial Madrid Vinícius Júnior durant el partit de la jornada 36 de la lliga de futbol que va enfrontar els dos equips aquest diumenge a l’estadi valencianista.

«El València CF ha procedit a l’obertura d’un expedient disciplinari i aplicarà la màxima severitat contra els aficionats que estiguen implicats expulsant-los de l’estadi de per vida, i col·labora amb la Policia i amb les autoritats competents per a aclarir el que va succeir», deia el club a través d’un comunicat.

El club valencianista ha indicat que «condemna» aquesta mena de comportaments, que no tenen cabuda en el futbol i que no es corresponen amb els valors de l’equip i de la seua afició. El comunicat recull que ja ha sigut identificat per la policia un aficionat que va dedicar gestos racistes al jugador i que treballen per a confirmar la identitat d’altres possibles implicats.

Des de la finalització del partit, tant els cossos i forces de seguretat de l’Estat com l’entitat esportiva estan buscant els responsables. «S’estan analitzant totes les gravacions disponibles i s’està treballant amb la major rapidesa possible per a aclarir el que va succeir i actuar amb contundència», ha anunciat el club-

Es tracta de la segona vegada que es produeix un episodi d’aquestes característiques, ja que al 2019 el València CF va expulsar per a tota la vida de l’estadi un aficionat que va fer gestos i salutacions feixistes als seguidors de l’Arsenal en un partit de competició europea.

Comparteix

Icona de pantalla completa