Diari La Veu del País Valencià
Díaz preveu donar suport a Illueca en la campanya electoral

La vicepresidenta del govern espanyol i líder de Sumar, Yolanda Díaz preveu donar suport a Podem i el seu candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca, en les eleccions del 28 de maig amb l’objectiu d’assegurar l’entrada de la formació morada a les Corts i possibilitar un tercer govern del Botànic.

Segons ha informat el Levante-EMV, la líder de Sumar ha fet un gir a la seua estratègia de cara al 28M i, després de setmanes sense aclarir quin serà el seu paper en la carrera electoral i de pressions de Podem perquè faça campanya pels seus candidats, Díaz participarà en els actes més importants quasi cada dia. Així, en les últimes hores s’han mantingut converses amb la federació valenciana de Podem per a plantejar el míting amb Illueca, confirmat per diferents fonts, encara que no està totalment tancat.

Aquest acte d’inici de campanya tindrà lloc el dia 12 de maig i Illueca hi estarà acompanyat per Ione Belarra, Irene Montero i Alberto Garzón. El contacte amb Díaz, assenyalen les fonts consultades per Levante-EMV, és constant per aconseguir també la seua participació, ja que tots dos mantenen una bona relació des que van coincidir al Ministeri de Treball.

D’altra banda, tampoc no es descarta que aparega en alguns moments de la campanya amb el candidat a l’alcaldia de València per Compromís, Joan Ribó.

Comparteix

Icona de pantalla completa