Diari La Veu del País Valencià
El Consell de Seguiment Anual de La Veu se celebrarà el 25 de febrer

El Consell de Seguiment Anual (CSA) de La Veu del País Valencià (LVPV) se celebrarà el dissabte 25 de febrer al Teatre Micalet de València. Una jornada que enguany serà especial perquè complim 10 anys fent país i comunicació, un motiu afegit perquè els agermanats i les agermanades ens acompanyen en alguns dels actes que hem programat.

El CSA és una trobada per a posar en comú, valorar i discutir tot allò que té a veure amb el projecte comunicatiu de La Veu: finances, funcionament, continguts, nous formats, temàtiques, xarxes, etc. I també per a analitzar amb diferents visions, aspectes relacionats amb allò que ens interpel·la cada dia per a fer comunicació, periodisme i país.

La jornada començarà a les 10h amb la conversa «Comunicació, llengua, llibres i país», amb Víctor Labrado, Joan Borja, Anna Moner i Sandra Capsir. Tot seguit, a les 11 h, Moisès Vizcaino i Jordi Vizcaino exposaran la informació corporativa i els resultats econòmics del 2022 i els objectius del 2023. A les 11.30 h, es farà un descans-café a la cafeteria de la Societat Coral El Micalet.

Posteriorment, a les 12h, Vicent Partal, Francesc Viadel, Manel Lillo, Sebastià Carratalà, Joan Canela, Dani Martín, Raquel Andrés, Aitor Muñoz i Josan Piqueras parlaran sobre «El panorama del periodisme i nous formats comunicatius en català al País Valencià». Finalment, a les 13.15h, arribarà «Implicacions i complicitats essencials en els 10 anys de La Veu PV», que comptarà amb Óscar Escuder (president de PxL), Alexandra Usó (presidenta Escola Valenciana), Zahia Guidoum (coordinadora de Decidim), Josep Ritort (AMIC), Joan Camp (Tirabol), Josep Escribano (El Tempir), Fermí Font (Socarrats). Clausurarà el matí Moisès Vizcaino, que explicarà el full de ruta.

D’altra banda, després de dinar a la cafeteria de la Societat Coral El Micalet hi haurà una tertúlia-cafè homenatge i reconeixement a Rafa Arnal i Torres, escriptor, editor i activista cultural valencià. Un acte que serà presentat per Rafa Xambó.

Comparteix

Icona de pantalla completa