Diari La Veu del País Valencià
Mor la jove embarassada tirotejada a la Vall d’Uixó

La dona de 27 anys d’origen lituà que estava embarassada i va rebre anit un tret al cap a la Vall d’Uixó (la Plana Baixa) ha mort a l’Hospital Clínic de València on va ser ingressada, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a localitzar al presumpte autor del tret i ha descartat que el succés siga violència de gènere, han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Els fets van ocórrer passades les 23 hores d’aquest dilluns al barri Carbonaire, a l’altura del carrer Nou del municipi, segons han referit fonts municipals.

La dona de 27 anys va resultar ferida al cap per arma de foc després de registrar en aquesta zona una baralla entre diverses persones, en la qual es va produir la detonació de dos trets.

La dona ha donat a llum per cesària a un bebé que està estable, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i la Conselleria de Sanitat.

La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló ha obert una investigació i es contemplen diverses hipòtesis, entre elles que la dona ferida per arma de foc siga víctima d’un ajust de comptes.

Al voltant de les 23.10 hores d’aquest dilluns, un centre de salut de la Vall d’Uixó va alertar el CICU que havia arribat a les instal·lacions una dona embarassada amb una ferida per arma de foc. Fins al lloc es va mobilitzar un SAMU i una unitat de SVB, l’equip mèdic de la qual, després de diverses maniobres, va poder estabilitzar la dona.

Posteriorment, la jove va ser traslladada a l’Hospital Clínic Universitari de València en l’ambulància de Suport Vital Avançat. Una vegada allí, se li va practicar una cesària i el nadó roman ingressat i estable. La dona finalment ha mort.

Comparteix

Icona de pantalla completa