Diari La Veu del País Valencià
Neus López s’estrena al seu primer concert celebrat a Castelló de la Plana

Neus López és una jove artista de Borriana (Plana Baixa) que aquest dissabte, 14 de gener, es va estrena davant del públic al Bar L’Ovella Negra de Castelló de la Plana. Al concert, l’artista va estar ben acompanyada per quasi un centenar d’amistats, familiars, coneguts i assistents casuals que s’acostaven expectants en sentir l’artista cantar. Fins i tot alguns dels vehicles que passaven pel carrer decidien abaixar la finestra i quasi estacionar el cotxe enmig de la via per tal d’escoltar aquella música que els estava cridant l’atenció.

El repertori seleccionat per a esta primera actuació va estar compost pre alguns dels temes més coneguts de grups com Oques Grasses, Txarango, Smoking Souls, Guitarricadelafuente i La Gossa Sorda, entre altres. A més, Neus López no va deixar passar l’ocassió de dedicar a sa mare la mítica cançó de Lluís Llach, «Que tinguem sort», protagonitzant un dels moments més emotius del concert. «Estreles de l’Agost» va ser una de les cançons més aclamades pel públic. Fins al moment és l’única cançó pròpia publicada a les plataformes digitals de Neusinn.

L’artista borrianenca no va estar sola a l’escenari. Laura Roselló i Sao, dos artistes i amistats de Neus la van acompanyar eixint a l’escenari per a interpretar algunes cançons.

Després de més d’una hora d’actuació, Neus López va acabar el concert amb un calorós aplaudiment que denotava les ganes del públic per escoltar més cançons interpretades per l’artista. Esperem que siga el primer de molts més concerts.

Comparteix

Icona de pantalla completa