Marzà es presentarà a les primàries de Compromís per a encapçalar la llista de la demarcació de Castelló

El portaveu adjunt de Compromís a les Corts i exconseller d’Educació diu que es veu «amb forces» i amb el suport de la gent

El portaveu adjunt de Compromís a les Corts i exconseller d'Educació, Vicent Marzà, es presentarà a les primàries de la formació per a encapçalar la llista de la demarcació de Castelló a les eleccions autonòmiques.

Marzà ho ha confirmat en una entrevista a Les Notícies del Matí, d’À Punt, on ha assegurat que es veu «amb forces» i amb el suport de la gent que li ha «demanat que es presente». «Després de quasi set mesos que he estat visitant tots els col·lectius, associacions, entitats de les comarques de Castelló i de la resta de comarques del país, em veig amb forces i amb suport i hem construït un equip molt potent», ha assenyalat.

Marzà ja va ser cap de llista de Compromís per Castelló en les eleccions del 2015 i el 2019. Entre el 2015 i el 2022 va exercir de conseller d'Educació i l'any passat va tornar a les Corts, on ha exercit de portaveu adjunt de la formació.