Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Alacant proposa una ordenança per a regular subvencions

El govern local de l’Ajuntament d’Alacant, format per PP i per Cs amb el suport extern de Vox, ha apostat per aprovar una ordenança per a regular les subvencions als pressupostos municipals i adequar-les a un criteri únic en totes les àrees. En canvi, des del govern local asseguren que no hi haurà temps d’aprovar l’ordenança abans de les eleccions, i encomanaran aquesta tasca al pròxim executiu municipal.

Així s’ha expressat aquest dimarts el coportaveu del govern local, Antonio Manresa (Cs), en una roda de premsa posterior a la junta de govern. Manresa ha destacat que el govern municipal proposa una ordenança per a «regular subvencions i adequar-les a un criteri únic per a totes les àrees» i així, diu, evitar duplicitats i «donar garantia a tot el món que fa una petició perquè se sàpiga que hi ha uns requisits mínims per a tots».

Aquesta és la resposta a l’informe de l’interventor municipal, que va protestar per «la desconnexió entre els diferents departaments municipals, la manca d’informació, la improvisació, la mancança d’un pla d’inversions segons marca la llei de subvencions i l’escàs personal a l’Ajuntament» quan va valorar la redacció de la proposta de pressupostos per al 2023, que encara ha de ser aprovada.

Comparteix

Icona de pantalla completa