«Quan no acaba la nit», el viatge a la Ruta del director valencià Òscar Monton, s’estrenarà al 2023

El director debutarà per a oferir un viatge al passat a través de la Ruta del Bakalao

La pel·lícula Quan no acaba la nit, el debut com a director d'Òscar Monton, s'estrenarà en 2023 per a oferir un viatge al passat de la coneguda Ruta del Bakalao.

Produïda per Audiovisuales Morvedre i Dacsa Produccions, el film està ambientat a finals dels anys huitanta i principis dels noranta, i narra la història de quatre joves que viuen amb intensitat l'impacte de la «moguda valenciana», informen els responsables del projecte en un comunicat.

Així, els personatges de Pol, Carlos, Cris i Fran experimenten de ple l'impacte la Ruta. Amb prou faenes amb 18 anys, i sense un gran objectiu clar a llarg termini, els joves passen els seus dies esperant que arribe el cap de setmana per a eixir de festa en busca de la diversió infinita, una manera d'evasió dels seus problemes quotidians.

El repartiment de Quan no acaba la nit està encapçalat per cinc joves actors valencians, Sergio Castillo, Alex Peral, Roberto Hoyo, Álex Monterde i Carla Pascual. Completen l'elenc Martín Doménech, Lía Herbor, Paqui Rondán, Leo de Bari, Manuel Valls, entre d’altres. A més, es compta amb la col·laboració especial de Chimo Bayo.

Graduat en Comunicació Audiovisual, Òscar Monton atresora quasi 20 anys d'experiència com a realitzador i operador d'equips en Ràdio Televisió Valenciana. Productor, director i realitzador de diferents programes i documentals, Quan no acaba la nit és el seu primer llargmetratge de ficció com a director.

El film es va rodar durant quatre setmanes en diferents localitzacions del País Valencià. És una producció d'Audiovisuales Morvedre i Dacsa Produccions, amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura, la participació d'À Punt Mèdia i Sources2 i el finançament de Crea SGR.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.