Aquest dissabte, 17 de desembre, es van celebrar a Castelló de la Plana els 90 anys de la signatura de les Normes de Castelló. Després de la manifestació, l'acte va continuar al Recinte de Fires i Mercats, on els assistents van poder gaudir de moltes hores de música en directe de la mà de grans artistes.
Al Tall i la Unió Musical del Grau van iniciar la festa musical per les Normes de Castelló amb un concert que els assistents esperaven amb gran expectació. Els himnes de l'històric grup com Tio Canya o Cant de Maulets van ser corejats per tot el públic. La Unió Musical del Grau, composta per intèrprets de totes les edats, va estar dirigida per Carlos Cifre Granell.
Lola Bou i Manel Brancal van continuar posant ritme a l'esdeveniment que, segons conten alguns dels treballadors de les taquilles, van assistir més de 1.000 persones. A continuació, Borja Penalba, Mireia Vives, Feliu Ventura i David Fernández van pujar a l'escenari per tal de delectar-nos amb les dolces cançons en acústic que duien preparades.
Ja entrada la nit, a les 22 h, va començar l'actuació de la rapera d'Aldaia Jazzwoman, recentment guardonada als Premis Carles Santos de la Música Valenciana pel millor disc de hip-hop. En el seu concert no va faltar l'habitual «fartonada», on a ritme de la cançó Nano es llancen desenes de fartons des de l'escenari per al públic per a tancar l'actuació.
Auxili fou un dels concerts més aclamats pel públic més jove, que es va fer notar al davant de l'escenari. Els Auxili van fer la seua darrera actuació abans d'acabar la gira al Festivern, el festival que tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna per Cap d'Any.
Finalment, La Kinky Band va posar el punt final a la gran festa celebrada a Castelló de la Plana. L'orquestra castellonera va interpretar durant 2 hores moltes de les cançons més reconegudes del panorama musical valencià de grups com La Gossa Sorda, Zoo o La Raíz.
Sense dubte, un concert que deixa bona empremta a Castelló de la Plana del moviment cultural valencià. L'esdeveniment organitzat per Castelló per la Llengua, Escola Valenciana i el Sindicat de treballadors i treballadores de l'ensenyament del País Valencià (STEPV) fou tot un èxit, ja que el públic va omplir el recinte.