Diari La Veu del País Valencià
El bou en corda d’Ontinyent envesteix un home de 82 anys, que ha hagut de ser hospitalitzat [Vídeo]

El bou en corda d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), celebrat aquest diumenge, va envestir un home de 82 anys, que va haver de ser hospitalitzat a causa d’un traumatisme frontal i occipital esquerre, a més de patir un tall a la mà esquerra. El pronòstic és reservat

Els fets van succeir al voltant de les 17.30 hores quan l’home no va poder fugir de davant de l’animal, que el va tussar amb violència i el va llançar contra una paret. A conseqüència del colp, ja que les banyes portaven boles protectores, l’home va quedar estés i inconscient a terra. El moment de l’enganxada es pot veure en un vídeo que circula per les xarxes socials.

D’altra banda, dissabte passat, una dona de 60 anys va ser atesa per un colp en el costat dret i el genoll esquerre després d’entropessar durant l’exhibició de la vaqueta. En el primer bou, una dona de 16 anys va ser atesa per laceració en el genoll dret i tall en el llavi inferior. També va patir un hematoma lleu frontal. Al seu torn, els mitjans sanitaris també van atendre un home de 29 anys per hematoma en cama dreta i traumatisme en l’esquerra per una trepitjada del bou. Va ser traslladat a l’hospital. Un altre home de 36 anys va ser atés per esquinç al peu dret. Les quatre persones afectats són d’Ontinyent.

I el mateix diumenge, una dona de 47 anys va resultar ferida a la mà dreta i també va ser traslladada per Protecció Civil a l’hospital. A més, un home de 52 anys va ser atés al recinte després de registrar un traumatisme en una falange de la mà esquerra. Era un dels portadors de la corda.

Comparteix

Icona de pantalla completa