Diari La Veu del País Valencià
Imma López i David Barrachina, guardonats en el Premi de Narrativa Arnau Llibertat

Imma López Pavia (Llanera de Ranes, la Costera) ha obtingut el I Premi de Narrativa Curta organitzat per l’Associació Cultural de Comunicació Ràdio Puçol en col·laboració amb L’Andana. Amics del Patrimoni i la Cultura Popular i la Plataforma 14 d’Abril de Puçol, pel relat La guitarra de Gardel. D’altra banda, l’accèssit Joaquín Navarro ha sigut per a David Barrachina (Rafelbunyol, l’Horta Nord), col·laborador de Diari La Veu, per L’ombra de Largo Caballero. El jurat estava format pels escriptors Mercè Claramunt, Manel Hurtado, Vicent Penya i, com a president, Manel Alonso.

Al certamen s’han presentat cinquanta originals dels quals, a més de les obres guardonades, el jurat va seleccionar-ne set per acompanyar els premiats en un volum l’edició del qual ha anat a càrrec de l’editorial Neopàtria i que porta com a títol Deixa’m que et conte. Es tracta de relats dels autors Albert Hernàndez i Xulvi, Maria Pallàs, Pau Marqués, Albert Palacios Alonso, Llúcia Guasp, Pau Berenguer Soriano i Joan Company.

Els guardons es van lliurar fa uns dies en un acte celebrat a la Casa de Cultura de Puçol (l’Horta Nord) en què també es va presentar el llibre Deixa’m que et conte. La gala va comptar amb un recital de la cantautora Anna Rosselló, acompanyada pel músic Ximo Caffarena.

Imma López Pavia és filòloga i professora de llengua i literatura. Ha obtingut, entre altres guardons, el Premi de Poesia Ciutat d’Alcoi per Santuaris, el Premi de Poesia 25 d’Abril de Benissa per Text-ures i el Premi de Narrativa Curta Maribel Vendrell pel relat Estiu de silencis.

Arnau Llibertat és un dels heterònims del sociòleg i politicòleg nascut a Puçol l’any 1995 Arnau Alonso Santos. Una persona inquieta i creativa que al llarg de la seua curta vida va participar en la creació i consolidació de diversos projectes col·lectius d’àmbit cultural, social i esportiu, tant en l’àmbit local com autonòmic.

Per la seua banda, Joaquín Navarro fou sindicalista, secretari general del sindicat de transports de Comissions Obreres a Madrid i un home compromés amb la lluita antifranquista. Una personalitat imprescindible de l’anomenada transició democràtica espanyola. Objectiu i únic supervivent de la matança d’advocats d’Atocha, nascut a Coria del Río (Sevilla) el 1932 i mort als huitanta-nou anys a Puçol.

Més notícies
El públic va omplir el Mercat de Castelló (la Ribera Alta), on es va celebrar la Festa pel Valencià | Joanjo Puertos | DLV
Èxit de la Festa pel Valencià a Castelló (la Ribera): 40 anys de la LUEV i 10 anys de DLV
Notícia: Èxit de la Festa pel Valencià a Castelló (la Ribera): 40 anys de la LUEV i 10 anys de DLV
Comparteix
Més de 200 persones van omplir el Mercat Municipal per a participar en aquest esdeveniment
Els serveis d'emergència atenen un treballador accidentat a Elx el passat octubre
52.000 accidents laborals al País Valencià: 61 mortals
Notícia: 52.000 accidents laborals al País Valencià: 61 mortals
Comparteix
La disminució de la incidència Covid genera un miratge de reducció dels accidents laborals
Agermana’t a Diari La Veu: tria la destinació de part dels teus impostos [Vídeo]
Notícia: Agermana’t a Diari La Veu: tria la destinació de part dels teus impostos [Vídeo]
Comparteix
Xavi Castillo se suma a la campanya de Diari La Veu
L'actor i humorista Xavi Castillo
Xavi Castillo parla dels retrocessos de PP i Vox i del rector de Cocentaina [Vídeo]
Notícia: Xavi Castillo parla dels retrocessos de PP i Vox i del rector de Cocentaina [Vídeo]
Comparteix
L’actor i humorista ens ofereix un nou lliurament d’«El veriue-ho de La Veu»

Comparteix

Icona de pantalla completa