Diari La Veu del País Valencià
Marie Claire lliura a UGT i CCOO la documentació de l’ERO anunciat

Marie Claire ha lliurat aquest dilluns a UGT i CCOO la documentació que acompanya a l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) anunciat a la planta de l’empresa a Vilafranca (els Ports), encara que els sindicats han sol·licitat més documents, i totes dues parts es reuniran divendres que ve per a analitzar aquesta informació.

Després de mantindre la primera reunió amb l’empresa, els sindicats han insistit en la falta d’informació prèvia i que la comunicació amb el Comité d’Empresa s’ha gestionat «malament».

«Hem volgut deixar clar l’esforç dels companys i companyes de Marie Claire, que han posat el seu treball i el seu salari al servei de la companyia juntament amb les Administracions Públiques», han afegit.

Els sindicats han convocat una assemblea el mateix divendres, a les 13 hores, a la Casa de la Cultura de Vilafranca.

L’empresa dedicada al sector tèxtil va anunciar la intenció de tancar la factoria del municipi dels Ports i de sol·licitar la declaració de concurs de creditors de manera voluntària per a procedir a l’extinció de la companyia.

Marie Claire, que compta en l’actualitat amb una plantilla de 214 persones, té actiu fins al mes vinent de juliol un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per a 130 treballadors d’aquesta planta, on en aquest moment treballen unes 90 persones en producció.

Des de la companyia van traslladar als representants dels treballadors que la viabilitat de l’empresa amb l’actual plantilla, que també compta amb prop de 70 persones entre tècnics i administratius a Castelló de la Plana i València, és «prou compromesa», una situació que la companyia arrossega «des de fa un temps», segons els sindicats.

Comparteix

Icona de pantalla completa