Diari La Veu del País Valencià
Maluks llança el seu segon àlbum, «Cor i foc», aquest divendres [Vídeo]

El jove grup Maluks, format per Marina Bolea (veu), Laura Honrubia (veu) i Maria Deltell (DJ), va irrompre en el panorama de músiques urbanes i de ball del país el 2021 amb Som i Vibrem, i ara llança el seu segon llarga durada, titulat Cor i foc.

Huit cançons cuinades a foc lent que han comptat amb la producció de Genís Trani i Jota Terranegra i les col·laboracions de Rudymentari (Menorca) i Dupla (Euskal Herria). Amb aquest treball el trio fa un pas endavant en la seua carrera. «Aquesta nova col·lecció de temes mantenen intactes la frescor del projecte i la seua voluntat inicial: fer ballar el personal amb un repertori que no deixa ningú indiferent, que apunta cap a l’empoderament de les dones en el món de la música i interpel·la la seua generació amb els afers importants del jovent del moment i que defuig l’oportunitat de passar comptes amb les injustícies del món que vivim», assenyala la discogràfica.

Musicalment, Maluks proposa a Cor i foc un viatge per l’actualitat dels ritmes urbans, sense oblidar la seua necessitat de ballar, amb patrons rítmics que van del dancehall al reggae passant per ritmes llatins i fins i tot apunts de música electrònica i tecno. La banda valenciana es mou com un peix a l’aigua a l’hora d’incorporar tot aquest estol d’estils a la seua particular batedora per parir, finalment, cançons redones amb tornades enganxifoses i corejables. Com el títol indica, la nova col·lecció de cançons apunten a parts iguals als sentiments i a la canya.

Maluks presentarà el nou disc en directe el mes de maig a Vila-real (dia 12), Muro (dia 19), Sala Moon de València (dia 26) i el 10 de juny a La Patum de Berga.

Comparteix

Icona de pantalla completa