Diari La Veu del País Valencià
Sortegem entrades dobles entre els agermanats per als pròxims concerts del Barnasants al País Valencià

Enguany Barnasants ha programat al País Valencià 17 concerts al llarg de quasi tres mesos, mantenint el caràcter confederal en col·laboració amb diversos organismes i agents dels territoris de parla catalana. El primer concert va ser la presentació del darrer treball del cantador Pep Gimeno Botifarra a la Casa de Cultura de Bellreguard, el passat 4 de febrer.

Posteriorment, Albert Pla també va actuar en aquest poble de la Safor; Sergi Contrí, a l’Octubre CCC de València; Tomàs de los Santos, al Teatre Micalet de València; Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, al Teatre Capitoli de Godella (l’Horta Nord); Toti Soler i Gemma Humet, a Quatretonda (la Vall d’Albaida).

A partir d’ara, per cada esdeveniment del Barnasants al País Valencià, Diari La Veu sortejarà una entrada doble entre els agermanats que envien un correu a [email protected], indicant el nom, DNI i telèfon, i els concerts en els quals té interés. També poden fer-ho per WhatsApp al 670 576 099. La inscripció estarà oberta fins 10 dies abans del concert al qual els agradaria assistir, llevat del primer (24 de març) que es tancarà el 22 de març. El resultat es comunicarà a les persones guanyadores.

Els pròxims concerts que oferirà el Barnasants a l’Octubre CCC de València són: Mireia, el 24 de març; Paz Aguado, el 31 de març, i Guiem Soldevila, el 4 de maig.

Per part seua, Cesk Freixas, que musica per primera vegada el poemari d’un dels escriptors contemporanis més celebrats, Roc Casagran: Direm Nosaltres, actuarà el dijous 11 de maig al Paranimf de la Universitat d’Alacant, a Sant Vicent del Raspeig.

A més, l’Homenatge Col·lectiu a Ovidi Montllor se celebrarà al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt (el Camp de Morvedre) el dia 21 d’abril; El tocadiscos de Joan Fuster pujarà a l’escenari el 6 de maig a Onil (l’Alcoià), nova seu del festival, i Va de Dones, el 29 d’abril a Bellreguard.

D’altra banda, Nano Stern canta Víctor Jara, un recital del cantautor xilè Nano Stern que agermana la poesia, el cant i la memòria, tot commemorant els cinquanta anys del colp d’estat militar al país andí, es podrà veure el divendres 19 de maig a La Beneficència de València, amb el suport especial de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Finalment, Esther actuarà en la Festa Del Voluntariat Pel Valencià el 15 de juny.

Més veus valencianes al Barnasants

Enguany, a banda dels concerts que se celebraran al País Valencià, diverses veus del territori actuaran en altres pobles i ciutats del domini lingüístic sota la bandera del Barnasants.

A Catalunya presentaran nous treballs, Borja Penalba i Mireia Vives, amb el disc d’antologia de la cançó valenciana titulat Pell, Clara Andrés al Barradas de l’Hospitalet de Llobregat, Andreu Valor a la Sala Luz de Gas de Barcelona, Miquel Gil i Noèlia Llorens Titana al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, La Maria al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, Pau Alabajos a l’Auditori de la Casa de Cultura d’Olesa, el darrer concert de Mireia Vives i Borja Penalba el diumenge 26 de març, El tocadiscos de Joan Fuster a l’Espai Assemblea de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya a Barcelona, Tendur, Gem, Hugo Mas i Tomàs de los Santos al Harlem Jazz Club de Barcelona i Feliu Ventura a l’Ateneu Santfeliuenc.

Comparteix

Icona de pantalla completa