Diari La Veu del País Valencià
Alfred Costa promet llançar el segon canal de ràdio d’À Punt i una plataforma en línia

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha promés iniciar el segon canal de ràdio de la radiotelevisió pública dedicat a la música en el primer terç del seu segon mandat, que aspira a revalidar, i el llançament (aquest ja sense data) d’una plataforma OTT de continguts digitals que inclourà streamings en directe i continguts originalment previstos en la llei per al segon canal de televisió.

Així ho ha indicat Costa en la seua compareixença davant la Comissió de Radiotelevisió Valenciana a les Corts, on ha defensat la seua candidatura a revalidar per tres anys més el lloc de director general i ha indicat que aquest segon canal de ràdio estarà centrat en la música.

Costa també ha assenyalat que projecten una plataforma «over-the-top» de continguts audiovisuals en la qual es busca ampliar les cobertures d’esdeveniments culturals i esportius en directes, amb continguts infantils i permeta establir un subcanal de ficció i documentals valencians.

La votació, prevista per al divendres, eixirà previsiblement a favor amb els vots del Botànic i Costa podrà revalidar el seu càrrec. El suport de Compromís ha quedat en l’aire fins que no ha confirmat l’engegada del segon canal de ràdio per a música. De fet, els diputats Josep Nadal i Mònica Àlvaro no han acudit a la comissió en la qual han treballat habitualment. La síndica i el portaveu adjunt, Papi Robles i Vicent Marzà, han participat en el seu lloc i han defensat el vot favorable.

Això també ha tingut rèplica per part del PP. Verónica Marcos, que ha assegurat que a partir de maig Alfred Costa haurà de «treballar en una nova radiotelevisió pública que represente de veritat els valencians» sota un hipotètic govern del seu partit. A més, li ha preguntat què li ha fet canviar d’opinió sobre el segon canal de ràdio, que al principi rebutjava.

En la primera al·locució, Costa ha justificat la decisió d’aquest segon canal de ràdio de promoció de música valenciana després d’«haver estudiat algunes fórmules» i haver considerat que aquesta és la més idònia després d’un «temps prudent».

Comparteix

Icona de pantalla completa