Diari La Veu del País Valencià
El PP d’Elda s’enutja amb Mazón per triar com a alcaldable un ex de Ciutadans

Divisió al Partit Popular d’Elda. El dirigent de la formació al País Valencià, Carlos Mazón, també president de la Diputació d’Alacant, ha triat Paco Sánchez com a candidat a la ciutat. Es tracta d’un exdirigent d’UPyD i actual portaveu de Ciutadans, que passarà a encapçalar la candidatura del PP per decisió unilateral de Mazón en aquesta localitat de 50.000 habitants governada pel PSPV amb majoria absoluta.

La decisió no ha sigut ben rebuda al si del partit a nivell local. Vora mig centenar d’afiliats al PP a Elda –on el partit diu que compta amb 200 militants– han suggerit que es donaran de baixa de la formació. La previsió d’aquests militants era que el candidat fora Fran Muñoz, portaveu del partit a la ciutat. El mateix Muñoz va emetre un comunicat lamentant la «incertesa» davant la manca de candidat durant les últimes setmanes i «l’especulació que s’ha generat» enmig d’aquest escenari.

A les últimes eleccions municipals, Cs, amb Francisco Sánchez com a candidat, va empatar a cinc regidors amb el PP, que va superar el partit taronja per menys de 400 vots.

Comparteix

Icona de pantalla completa