RedactaVeu / Alcoi.

Tal com ha informat Aramultimèdia, el Mercat de Sant Roc d’Alcoi ha fet la primera venda a través de la seua pàgina web a l’estranger, en concret a Itàlia, on el restaurador Terry Giacomello, del restaurant Inkiostro, ha comprat raïmet de pastor en aigua-sal i xufes per al seu local.

El Mercat de Sant Roc ven a través d’internet des de fa 5 anys durant els quals ha estat proveint tot l’estat amb els seus productes, fins ara que s’ha internacionalitzat. Des de la primera comanda a Madrid en l’any 2010, s’ha venut de tot, tot i que els articles més sol·licitats són els embotits i adobats, els fruits secs i les conserves. Des del Mercat expliquen que “hem tingut el peculiar encàrrec de pals de llepolia de coca-cola per fer un pastís en palma de Mallorca, i va haver una època en què la demanda de tramussos secs va ser un “bum” perquè rebaixa el colesterol”.

Comparteix

Icona de pantalla completa