Diari La Veu del País Valencià
El restaurant de Quique Dacosta es manté en el ‘top’ 50 del món

RedactaVeu / Dénia.

Quique Dacosta manté el seu restaurant de Dénia entre els 50 millors del món segons la llista The World’s 50 Best Restaurants que es va donar a conèixer aquesta setmana a Nova York.
En aquest mateix ‘top’ 50 també s’hi troben, en el 2n lloc, El Celler de Can Roca de Girona; en el 7é, el Mugaritz de Donostia; en el 10é, l’Asador Etxebarri d’Atxondo; en el 16é, l’Azurmendi de Larrabetzu; en el 21é, l’Arzak de Donostia; en el 29é, el Tickets de Barcelona, i per últim, en el 49é, Quique Dacosta (l’any passat aconseguí el 39é).
En la pàgina web d’aquest llistat destaquen que la raó per la qual s’ha d’anar al restaurant de Quique Dacosta és per la manera com aquest captura l’essència del Mediterrani en plats d’avantguarda que enlluernen els sentits.

Comparteix

Icona de pantalla completa