Diari La Veu del País Valencià
Justícia investigarà un acte taurí a Peníscola en el qual uns joves van impedir el pas de les vaquetes [Vídeo]

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, liderada per Gabriela Bravo, ha decidit obrir una investigació per a comprovar si s’ha conculcat algun article del reglament de bous al carrer en un acte taurí a Peníscola (el Maestrat), en el qual uns joves impedeixen el pas de les vaquetes al crit de «no passaran».

Així ho han confirmat fonts d’aquest departament després que es difonguera un vídeo amb aquesta celebració taurina que forma part de les festes patronals de Peníscola, en el qual uns joves impedeixen el pas de les vaquetes en la porta d’entrada a la plaça de Santa Maria. La Policia valenciana investigarà si aquest acte s’ajusta a dret.

Per la seua banda, fonts de l’Ajuntament de Peníscola, governat pel PP amb majoria absoluta, han mostrat la seua «sorpresa» per aquesta decisió, i han assenyalat que aquesta celebració taurina es duu a terme «des de sempre» i que compta amb totes les autoritzacions i no s’ha produït mai cap incident.

Així mateix, des del consistori han assenyalat que no els consta que en aquesta celebració taurina hagen participat menors d’edat.

Comparteix

Icona de pantalla completa