Diari La Veu del País Valencià
Tres joves són ateses en un hospital després d’haver rebut una punxada a l’Arenal Sound

Tres joves han hagut de ser ateses en un centre hospitalari després d’afirmar que van sentir una punxada mentre es trobaven al festival Arenal Sound, celebrat a Borriana (Plana Baixa), tal com ha confirmat la Conselleria de Sanitat, que no ha precisat el resultat de les analítiques practicades a les joves.

Aquests casos se sumen a les dues assistències sanitàries prestades a dones que havien assegurat, també, rebre punxades d’aquest tipus a Xàtiva (la Costera) –on consten tres denúncies en aquest sentit– i altres tres a la Vall d’Uixó (Plana Baixa).

Els casos de Xàtiva van tindre lloc el 31 de juliol en una discoteca de la localitat. Les denunciants no presentaven lesions ni símptomes d’agressió. A la Vall d’Uixó, l’analítica practicada a una de les joves denunciants va donar negatiu en substàncies tòxiques.

La Conselleria de Sanitat, dirigida per Miguel Mínguez (PSPV), prepara una actualització del Protocol d’acció integral, sanitària i judicial a víctimes d’agressions sexuals del País Valencià, elaborat el 2019, per a incloure un apartat específic d’atenció a les víctimes de submissió química amb punxades.

Comparteix

Icona de pantalla completa