Diari La Veu del País Valencià
[Vídeos] «Me l’estime», nova campanya de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

«Me l’estime», així de curt i clar és el missatge de la campanya de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià, acabat de llançar per les xarxes socials amb la veu i els gestos dels comunicadors Cabra Fotuda i Maria Juan.

Mesos de preparació, suport de l’alumnat de Relacions Públiques i Publicitat de la Universitat d’Alacant i del dissenyador i dibuixant Pau Valls, han donat el fruit, «en clau d’humor i amb ànim constructiu i pròxim», per difondre i compartir el missatge d’estima pel valencià, «tant si ets valencianoparlant com si no, tant si ets nouvinguda com de la terreta de sempre», ha explicat l’entitat.

La campanya pretén «fer viral el respecte als parlants de la nostra llengua, històricament reprimida, prohibida i encara ara molt necessitada de suport i vitalitat i presència a tots els àmbits socials com una altra llengua», ha assenyalat. Per això, «les actituds d’empatia, respecte i incentivar-ne l’ús i l’estima són els preceptes bàsics per fer-la més viva i usada», ha continuat.

Aquesta iniciativa de la Coordinadora també ha produït adhesius, llibretes i imatge corporativa, i a més, la intenció és que continue creixent.

Comparteix

Icona de pantalla completa