La germana de Vicente Barrera demana explicacions a l’editora del Telenotícies d’À Punt per publicar una notícia que afecta el vicepresident

Esther Barrera treballa a la televisió pública valenciana des de l’època de Canal 9

Esther Liliana Barrera Simó, germana del vicepresident valencià Vicente Barrera (Vox), va assetjar l’editora del Telenotícies d’À Punt aquest dimarts. Així, si més no, ho han denunciat diversos professionals de la comunicació i se n’ha fet ressò, també, el diari Levante-EMV, que explicava que «la germana de Barrera ha esvalotat la redacció d’À Punt».

Segons aquest rotatiu i alguns professionals de la comunicació que ho han fet públic, Esther Barrera, que treballa a la televisió pública valenciana des de l’època de Canal 9, després de l’emissió de l’informatiu del migdia, va demanar explicacions a Pura Requena, editora d’aquest telenotícies.

El motiu, l’emissió d’una informació que afecta al seu germà, de qui ahir es va saber que compatibilitza el seu càrrec com a vicepresident valencià i conseller de Cultura i Esport amb el fet de ser membre dels consells de set empreses privades diferents. Una combinació que podria ser incompatible per a un càrrec públic.

Segons els testimonis, Esther Barrera es va adreçar a Pura Requena «amb males maneres» per a demanar-li explicacions sobre l’emissió d’aquesta informació, que segons la germana del vicepresident valencià es limita «a un tema familiar».

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.