El Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà rep 1.001 contes originals a Castelló de la Plana

La iniciativa va nàixer fa 18 anys per a promoure i difondre l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar

El premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà, impulsat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castelló de la Plana i la Comissió Cívica Vicent Marçà, compleix enguany la majoria d'edat i en aquesta 18a edició ha rebut 1.001 contes originals d'alumnat de 5è i 6è de Primària de 38 centres escolars de la ciutat.

La iniciativa, que naix per a promoure i difondre l'ús literari del valencià dins de l'àmbit escolar i per a incentivar la creativitat artística i imaginativa entre els xiquets i xiquetes castellonenques, entregarà els guardons a l'Auditori i Palau de Congressos de la capital de la Plana Alta el pròxim 30 de maig.

La cita comptarà amb la presència de tots els finalistes i guanyadors. Aquesta edició, el concurs es manté en la línia ascendent de participació d'anys anteriors, amb originals rebuts de 38 centres de la ciutat, que han treballat durant el curs la proposta a l'aula, en una ferma aposta per l'escriptura i per la narració a partir del record de la figura de l'escriptor Vicent Marçà, que va morir el 2004.

Els 46 guanyadors veuran publicada la seua obra en un llibre editat per l'Editorial Bromera després de la selecció duta a terme per un jurat format per persones de reconegut prestigi en el camp de la literatura valenciana. L'Ajuntament de Castelló de la Plana distribuirà els llibres per tots els centres educatius de Primària de la ciutat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.