Diari La Veu del País Valencià
Els directors generals de Política Lingüística del País Valencià, Illes i Catalunya participaran en un acte al Centre Octubre

Acció Cultural del País Valencià pretén renovar el Pla Estratègic de Llengua amb el cicle «Política lingüística: propostes per avançar». Aquest projecte, segons l’entitat, té la voluntat de col·laborar en el Pla Quinquennal del Consell Social de les Llengües.

El cicle inclourà l’elaboració de documents amb propostes de programes propositius per al valencià en la joventut, l’audiovisual, l’administració i la funció pública, l’ensenyament, el treball i l’empresa, la immigració i els nous valencians. D’altra banda, hi haurà espais de presentació i debat sobre els informes.

A més, en el marc d’aquest cicle s’inscriuen les conferències-debats sobre la política lingüística dels governs valencià, català i balear, amb la finalitat a compartir la seua experiència, el balanç del treball, els reptes assolits i els pendents, els problemes i les possibilitats de futur.

En aquest sentit, el 3 d’abril se celebrarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, al carrer de Sant Ferran 12 de la ciutat de València, un acte que comptarà amb la intervenció dels directors generals de Política Lingüística del País Valencià, de les Illes Balears i de Catalunya: Rubén Trenzano, Beatriu Defior i Francesc Xavier Vila.

Comparteix

Icona de pantalla completa