Diari La Veu del País Valencià
El 7é Campionat escolar valencià de Scrabble se celebrarà a Elx

Superada la fase de pandèmia, torna el campionat de Scrabble més intens, directe i emotiu per als alumnes. Els dies 28 de febrer i 1 de març tindrà lloc el 7é Campionat escolar valencià de Scrabble se celebrarà a Elx (el Baix Vinalopó), concretament a la Nau de la Innovació, situada a l’edifici Innova de la UMH.

Dos dies en què competiran els alumnes per nivells o cicles. El dia 28 de febrer hi participaran els alumnes de 1r cicle d’ESO i l’1 de març els de 2n cicle d’ESO. Les jornades començaran a les 9.30 hores i finalitzaran a les 13.30 hores aproximadament.

En aquesta setena edició repeteixen centres educatius d’Elx i del Pinós (el Vinalopó Mitjà). Recordem que aquest campionat té com a objectius principals familiaritzar els concursants amb el lèxic en valencià i amb l’ús del diccionari en un context recreatiu. Tot això es produirà amb una finalitat molt concreta: desenvolupar la memòria visual en valencià i consolidar les habilitats socials en tots els participants. De fet, els alumnes hauran de desenvolupar estratègies grupals i també l’esperit sa de competència per a superar les diverses fases del joc durant els dies de competició.

Aquesta 7a edició, impulsada i organitzada per El Tempir, compta amb la col·laboració de l’Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català, la Universitat Miguel Hernández, l’AVIVA de l’Ajuntament d’Elx i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa