Diari La Veu del País Valencià
Cinc detinguts per la mort d’una dona embarassada a la Vall d’Uixó

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un total de cinc persones per la mort de la dona de 27 anys que estava embarassada i va morir després de rebre un tret al cap dilluns passat a la Vall d’Uixó (la Plana Baixa).

La primera de les detencions va ser la de la parella de la dona, el presumpte autor del tir, com a suposat autor dels delictes d’homicidi per imprudència i tinença il·lícita d’armes.

Entre la vesprada i nit del dijous la Guàrdia Civil ha arrestat a quatre persones més: dos d’elles per presumptes delictes d’encobriment i altres dues persones per la seua suposada cooperació necessària per a la comissió dels fets.

Els fets van ocórrer passades les 23.00 hores del passat dilluns en el barri Carbonaire, a l’altura del carrer Nou de La Vall d’Uixó, segons van requerir fonts municipals.

La dona de 27 anys va resultar ferida al cap per arma de foc després de registrara en aquesta zona una baralla entre diverses persones, en la qual es va produir la detonació de dos trets.

La dona va donar a llum per cesària a un bebé i posteriorment va morir a l’Hospital Clínic de València, on havia sigut ingressada.

, com a suposat autor dels delictes d’homicidi per imprudència i tinença il·lícita d’armes.

Entre la vesprada i nit del dijous la Guàrdia Civil ha arrestat quatre persones més: dos d’elles per presumptes delictes d’encobriment i unes altres dues per la seua suposada cooperació necessària per a la comissió dels fets ocorreguts passades les 23 hores de dilluns passat al barri Carbonaire, a l’altura del carrer Nou, segons van requerir fonts municipals.

La dona de 27 anys va resultar ferida al cap per arma de foc després que registrara en aquesta zona una baralla entre diverses persones, en la qual es va produir la detonació de dos trets.

La dona va donar a llum per cesària un nadó i posteriorment va morir a l’Hospital Clínic de València, on havia sigut ingressada.

Comparteix

Icona de pantalla completa