El torneig de futbol del Festivern

El festival de música es va celebrar el passat Cap d’Any a Tavernes de la Valldigna

El darrer Cap d’Any es va tornar a celebrar, després de 3 anys, el Festivern, en la seua XVI edició. El festival de les comarques centrals del País Valencià va comptar amb la programació d’activitats habituals com ara el torneig de futbol, el torneig de bàsquet, el concurs de paelles i el correbars, a més dels habituals concerts, activitat central de l’esdeveniment.

Patà i Avant és un canal de Youtube presentat per Loren Muñoz dedicat al món del futbol. Este creador de contingut va estar present al torneig de futbol del Festivern per tal d’enregistrar els partits i poder compartir al seu canal un xicotet reportatge de tot l’esdeveniment. Al vídeo s’entrevisten alguns dels 21 equips participants i es mostren els moments més emocionants de les fases eliminatòries del torneig. A més a més, el muntatge també compta amb imatges de l’ambient i els concerts celebrats al Festivern.

Loren Muñoz no fou l’únic creador present al Festivern. Maria Mandarina va estar gravant entrevistes als campistes del festival i Llet i Vi va estar enregistrant el concert d’Auxili des de dins del grup en un vídeo que es penjarà en les pròximes setmanes. Però si vos heu quedat amb ganes de conèixer més el Festivern, el millor que podeu fer és acudir als mítics reportatges de Pomelo Televisió, productora encarregada d’enregistrar els concerts i el reportatge oficial del festival.

Podeu trobar estos continguts en valencià i molts altres a Poblet.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.