Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Aquest dijous començarà la setmana gastronòmica de FirAll, la Fira De l’All Tendre de Xàtiva, un esdeveniment organitzat amb la col·laboració de distintes entitats i amb la participació d’una desena d’establiments que oferiran menús amb aquest ingredient, típic de la localitat, com a protagonista.

Concretament, els bars i restaurants Moncho, els Porxes, Casa Javi, Talaia del Castell, la Borda de Lola, Mesón Origen, Ca Conxa, el Cullerot i el Carmen participaran en aquesta jornada amb menús d’entre 12 i 35 euros que es poden consultar al web de FirAll.

Dissabte dia 19 la setmana gastronòmica farà acte de presència a l’Albereda Jaume I, on durant tot el dia se celebrarà la Fira de comerç i artesania i, alhora, s’acolliran activitats com ara un concert infantil amb l’Orquestra Salmagundi i el reconeixement d’allers com José Barberà Pastor Reiet, Enrique Boscà Pelegero Rantella i José Mateu Català. En aquesta mateixa ubicació també es desenvoluparà el IV concurs de lligar alls tendres Family Cash.

Aquest mateix dissabte també es podrà gaudir d’una visita guiada a un camp d’alls tendres de Xàtiva de la mà de Pep Gimeno Botifarra, amb eixida a les 10 del matí. Les persones que es vulguen inscriure a aquesta activitat hauran d’enviar un e-mail a promocioeconomica@ayto-xativa.es abans de dijous 17 de febrer.

Per últim, diumenge dia 20, se celebrarà a la plaça del Mercat de Xàtiva una calçotada popular des de les 11 del matí que comptarà, també, amb l’actuació musical del grup Cara B i la degustació de tapes als restaurants d’aquesta plaça. Tapes que tindran l’all tendre com a ingredient protagonista.

Comparteix

Icona de pantalla completa