El ponent ho canvia tot

Ahir amb el pas de les hores anàvem notant com els núvols escampaven i remetien les pluges alhora que es deixava sentir el vent de mestral que entrava des del nord i guanyava força.

De fet, l'avís per pluja i tempestes dels últims dies s'ha transformat hui en avís per vent que als Ports, la Tinença de Benifassà i el Maestrat en general pot bufar amb ratxes de més de 80 km/h i arribar als 100 km/h.

Dia clar i assolellat amb pocs núvols al cel i molt bona visibilitat durant tota la jornada i temperatures que encara que començaran ben fresquetes acabaran marcant valors d’estiu al centre, a la costa i al sud, on a migdia o primera hora de la vesprada arribaran a prop dels 30 graus.

Pocs canvis per a demà dimecres. El vent no bufarà tan fort, però es deixarà sentir de mestral al nord i de ponent al sud afavorint que tant les temperatures mínimes com les màximes puguen pujar lleugerament.

Dijous el mestral serà més fresc i fins i tot es reforçarà, fent que la sensació de fresca siga més acusada. Caldrà estar atents també al front de núvols que es passejarà enfront de les costes del País Valencià, perquè podrà deixar ruixats que tot i ser més probables a la mar podrien tocar punts de la costa del nord i del centre de refilada.

Divendres perdrà força el vent i bufarà més de ponent, fent pujar de nou les temperatures, i a dia de hui per al cap de setmana tot indica que el ponent desapareix i tindrem un estiuet de Sant Miquel com mana la tradició.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.