Diari La Veu del País Valencià
María José Adsuar es presenta a les primàries del PSPV a l’alcaldia d’Alacant

María José Adsuar, una de les dues precandidates a les primàries del PSPV per a optar a l’alcaldia d’Alacant, ha anunciat aquest dimecres que ha decidit presentar-s’hi perquè volia que s’obrira un procés de primàries al si del partit i així «donar veu a la militància». Adsuar diu que encara el procés «amb molta energia i il·lusió».

Adsuar competirà amb la síndica del PSPV i exconsellera de Sanitat Ana Barceló, que ha fet oficial la seua aspiració a arribar a l’alcaldia d’Alacant i que compta amb el suport orgànic del partit, liderat per Ximo Puig i controlat per l’exsenador Ángel Franco a la ciutat d’Alacant. Tant Barceló com Adsuar compten amb un termini que acaba el 27 de setembre per a presentar el 12% dels avals, uns 130 aproximadament, entre els inscrits a l’agrupació local, moment en el qual es convertiran en candidates de manera oficial. La tria culminarà el 16 d’octubre amb la votació definitiva.

Aquesta candidata diu que es vol presentar perquè «siga la militància la que decidisca: les primàries han de respectar la participació ciutadana, són un exercici de democràcia i enriqueixen el debat i la reflexió interna en el partit». Adsuar també vol «fer front» a la gestió de l’actual alcalde, Luis Barcala, del PP, que segons diu no té lideratge suficient i mostra «insensibilitat amb els barris de la ciutat».

Comparteix

Icona de pantalla completa