Diari La Veu del País Valencià
Atents al final de l’estiu

Tot indica que l’estiu de 2022 vol morir matant.

Un estiu que tardarem a oblidar per la calor que ens ha fet patir i, més d’un llaurador, perquè la pedra ha fet malbé les seues collites, però si no en teníem prou, ara ens amenaça d’acomiadar-se amb ruixats i tronades que podran ser localment d’intensitat moderada a forta i vindre acompanyades de pedra.

Tot indica que els núvols creixeran hui amb més energia i que aquesta vesprada les tronades visitaran els Ports, el Maestrat, l’Alacatén, l’Alt Millars, l’Alt Palància, el Racó d’Ademús, els Serrans i la Plana d’Utiel-Requena, amb temperatures que no patiran canvis importants.

Demà dimecres la inestabilitat anirà a més i o comprovem amb el fet que l’Aemet ha donat un avís groc per pluges intenses, en forma de tronada i amb probabilitat alta de pedra a l’interior de la meitat nord del País Valencià.

De matí veurem com el sol s’alterna amb clars, però de vesprada les tronades avançaran des de l’interior a la costa afectant bona part del territori.

El final de l’estiu i l’inici de la tardor es presenten actius des del punt de vista meteorològic, ja que dijous rematarem l’estiu del 2022 amb un dia gris, fresc i plujós i començarem la tardor amb tronades que tant divendres com dissabte avançaran des de l’interior agranant bona part del País.

Passeu on dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Comparteix

Icona de pantalla completa